Ga naar navigatie Ga naar de hoofdinhoud

LIGHTSPEED Wireless-reeks

LIGHTSPEED DRAADLOOS SNELLER DAN MET DRAAD

信彩票 is al meer dan tien jaar een koploper in draadloze innovatie en introduceert nu de draadloze LIGHTSPEED-reeks. We wilden een oplossing bieden voor de fundamentele uitdagingen van draadloos: vertraging, verbinding en vermogen. En dat doel hebben we bereikt dankzij onze drie revolutionaire technologieën: LIGHTSPEED, POWERPLAY en HERO. Onze draadloze muizen hebben een rapportagesnelheid van 1ms en presteren daarmee beter dan veel gamingmuizen met draad. Welkom in het nieuwe gamingtijdperk. Welkom bij de draadloze LIGHTSPEED-reeks.

LIGHTSPEED-MUIZEN

Van de wereldberoemde G903 en G703 tot de ongeëvenaarde G603 met gloednieuwe HERO-sensor: 信彩票 heeft de technologie van draadloze gamingmuizen op punt gezet. Kies maar. Ze zijn allemaal geweldig. Vraag het maar aan eSports-professionals zoals Autimatic en Bjergsen. G903 en G703 zijn compatibel met POWERPLAY.

DRAADLOZE SURROUND

DTS® Headphone:X™ positionele surround sound Check. Diepe bassen en kristalheldere hoge tonen met Pro-G™-drivers van hybride materiaal. Check. Inklapbare microfoons met micro-popfilter. Check. Ongeëvenaarde batterijlevensduur en ongelooflijk draadloos bereik. Checklist klaar.

"Van alle draadloze headsets in deze prijscategorie biedt de G533 het beste geluid."
G533 PCWorld.com, juli 2017
Laat je op de hoogte houden van G-nieuws zoals weggeefacties, wedstrijden, evenementen, stunts, sponsoring en competities.
VOLG ONS
Volg het G-gesprek met spelers, fans en professionals. Wij luisteren mee om ondersteuning te verlenen en gelijke voorwaarden te creëren.
VOLG ONS
Wat je ziet, is wat je krijgt: materiaal voor puristen, eSports-professionals, gamingwaarheden... Zie meer G. Speel meer G.
VOLG ONS